Thema feestje
Omgeving Waterland

 

Een thema feestje is erg leuk voor kinderen om hun fantasie in kwijt te kunnen. De mogelijkheden zijn daarom ook oneindig. 

Hoe werkt het?

De jarige kiest (van te voren) een thema en een creatieve activiteit die bij het thema hoort. Denk hierbij aan bv het thema prinsessen en ridders en de activiteit die daarbij hoort is het schilderen van bv een kasteel of het knutselen van een kroon. Natuurlijk is er van alles mogelijk dus eigen invulling is zeker bespreekbaar. 

Voorbeeld feestje:

Het feestje begint. Allereerst verkleden de kinderen zich in hun thema outfit, waarna er natuurlijk tijd is voor taart en cadeautjes. Als de taart op is beginnen we met de gekozen activiteit. Ondertussen word er limonade geschonken en komt er nog iets lekkers voorbij. Als iedereen klaar is met hun kunstwerk komen de pannenkoeken op tafel.
Dat is heerlijk smullen. Voldaan gaat de verkleed kleding weer uit en het kunstwerk mee naar huis. 


Opties 

De prijs voor het basis feestje (duur: 1,5 uur) staat voor 5 kinderen beschreven. Meer kan, dan word er een meerprijs van €15,00 per kind gerekend. Met een maximaal aantal van 9 kinderen. Bij het basis feestje kunnen extra opties toegevoegd worden zodat het feestje helemaal naar jullie smaak ingericht is. Eventueel biologisch, suikerarm of andere dieetwensen zijn zeker mogelijk. Aanvragen hiervoor graag via de mail

Het basis feestje is altijd op locatie. Ik zorg voor de thema outfit en de activiteit en u regelt de rest. Verlengen is mogelijk voor €12,50/half uur. 

Binnen een straal van 10 km, gerekend vanuit Monnickendam, worden er geen reiskosten gerekend. Daarbuiten €0,80/km. 

Is verkleden niet helemaal jouw ding maar wil je wel graag een creatief feestje? Dat kan! Vraag hier naar de mogelijkheden!

Basis feestje (duur 1,5 uur, 5 kinderen)
Thema outfit
Alle benodigdheden voor de activiteit
Bij jullie op locatie €135
Extra opties
Taart (30 minuten) €15
Onbepertk limonade + iets lekkers €2,50 per kind
Pannenkoeken met stroop en poedersuiker (30 minuten) €4,50 per kind
Compleet feestje (duur 2,5 uur, 5 kinderen)
Thema outfit
Alle benodigdheden voor de activiteit
Taart, onbeperkt limonade + iets lekkers, pannenkoeken met stroop en poedersuiker
Bij jullie op locatie €170
In het atelier in Monnickendam €230

 

Thema kist huren? 

Vind je het leuk om zelf een verkleed feestje te organiseren en vind je het makkelijk om een verkleed kist zo kant- en klaar te huren? Bij DCrea zorgen we ervoor dat de lasten je ontnomen worden. De kist word gebracht en komt ongewassen weer terug. 

Je huurt de kist met 8 outfits erin (borg €50), elke extra outfit kost €10. Je huurt de kist voor 24 uur. De kist word op de afgesproken tijd bezorgd en ook weer opgehaald. 

Binnen een straal van 10 km, gerekend vanuit Monnickendam, worden er geen bezorg en haal kosten gerekend. Daarbuiten €0,80/km. 

Huren thema kist
8 thema outfits €65