Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Donna van Bruggen, 26 jaar oud en opgegroeid in de gemeente Waterland. Ik organiseer creatieve (kinder)feestjes, knutsel/schilderles en workshops voor jong en oud. Sinds kort ben ik ook een groot deel van mijn tijd in de gemeente Molenlanden. Vandaar dat u op mijn website ook de optie omgeving Molenlanden kunt kiezen. Alle activiteiten waar u deze optie niet kunt kiezen vinden nu nog alleen in de gemeente Waterland plaats. 

Vanaf kleins af aan ging ik al naar knutselclubjes en teken- en schilderlessen maar na de middelbare school besloot ik niet voor een creatieve opleiding te kiezen. De liefde voor dieren en in het bijzonder koeien was erg groot en dus besloot ik naar de veehouderij school te gaan.

Al die tijd ben ik blijven schilderen, ik volgde een aantal hele leuke workshops en leerde werken met verschillende materialen zoals houtskool, verschillende soorten verf en potlood, maar ook mozaïek, keramiek en het beschilderen van vazen en potten. In mijn portfolio staat een deel van mijn werk.

Nu ik veel creatieve ervaring rijker ben wil ik graag mijn creativiteit en enthousiasme over brengen aan de meest kleine knutsel, schilder- en teken liefhebbers tot aan tieners en volwassenen.

Voor ieder wat wils!

 

 

Volg DCrea op Instagram en Facebook en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuwe activiteiten en creatieve workshops!