Thema feestje

Een thema feestje is erg leuk voor kinderen om hun fantasie in kwijt te kunnen. De mogelijkheden zijn daarom ook oneindig. 

Voor het huren van een thema kist kunt u onderaan deze pagina kiezen voor in welke omgeving u een verkleedkist wilt huren en daarna op de volgende pagina helemaal door scrollen naar beneden.

Hoe werkt het?

De jarige kiest (van te voren) een thema en een creatieve activiteit die bij het thema hoort. Denk hierbij aan bv het thema prinsessen en ridders en de activiteit die daarbij hoort is het schilderen van bv een kasteel of het knutselen van een kroon. Natuurlijk is er van alles mogelijk dus eigen invulling is zeker bespreekbaar. 

Voorbeeld feestje:

Het feestje begint. Allereerst verkleden de kinderen zich in hun thema outfit, waarna er natuurlijk tijd is voor taart en cadeautjes. Als de taart op is beginnen we met de gekozen activiteit. Ondertussen word er limonade geschonken en komt er nog iets lekkers voorbij. Als iedereen klaar is met hun kunstwerk komen de pannenkoeken op tafel.
Dat is heerlijk smullen. Voldaan gaat de verkleed kleding weer uit en het kunstwerk mee naar huis.

 

Is verkleden niet helemaal jouw ding maar wil je wel graag een creatief feestje? Dat kan! Vraag hier naar de mogelijkheden!